Bedrijfshistorie

Rond 1939 is wijlen dhr. L. Buijs een handel in zand en grind begonnen te Nieuwpoort.


Na een gestage groei werd in 1970 een kraanschip gekocht voor het laden en lossen en voor de overslag van goederen vanuit schepen t.b.v. de betonfabriek. In de loop der tijd komen er diverse kranen bij en worden er kraanschepen aan de vloot toegevoegd.


Sinds 1982 is het bedrijf gevestigd te Groot-Ammers.


Er wordt zeer veel overslagwerk verricht door middel van diverse kraanschepen, met of zonder transportband en met mobiele loskranen.


Er is in de loop der jaren fors geïnvesteerd in schepen, kranen en auto’s. Het materieel is modern, hoogwaardig en goed onderhouden.


De kranen worden vervoerd met een eigen dieplader en worden actief ingezet voor de overslag van goederen door het gehele land.


Behalve door autonome groei zijn in de  loop der jaren diverse acquisities gepleegd. Daardoor kregen de overslagactiviteiten een verdere impuls en kan Buijs Groot-Ammers Overslag de klanten nog beter van dienst te zijn.


De overslagactiviteiten zijn afzonderlijk ondergebracht in de onderneming Buijs Groot-Ammers Overslag BV.


Buijs Groot-Ammers Overslag heeft door de jaren heen bewezen, zich constant aan te kunnen passen en flexibel in te kunnen spelen op de wensen en behoeften vanuit de markt.

 

 Bedrijfshistorie Buijs Groot Ammers  Bedrijfshistorie Buijs Groot Ammers


 

2011 © | Webbol