Kerncompetenties

Buijs Groot-Ammers Overslag stelt zich in de logistieke keten op als een flexibele, betrouwbare partner met een hands-on mentaliteit. 

 

Een coöperatieve, oplossingsgerichte opstelling richting de opdrachtgever is essentieel maar ook vanzelfsprekend om gezamenlijk een win-win situatie te realiseren.
 
Een probleemstelling of knelpunt bij een opdrachtgever is een uitdaging om met een passende oplossing te komen. Het motto is: ‘problemen zijn uitdagingen’ en: ‘samen komen we er uit!’
 
Zo wordt Buijs Groot-Ammers Overslag veelal door opdrachtgevers ook betrokken bij de logistieke planning van aanvoer van grondstoffen om, op basis van maatwerk, just-in-time levering te kunnen realiseren en de continuïteit van productieprocessen of bouwwerken te waarborgen.
 
De verantwoordelijkheid wordt gevoeld om als kernonderdeel te functioneren in het logistieke proces van partners in business; om het geheel op een zo efficiënt mogelijke wijze ‘draaiende’ te houden tegen zo beperkt mogelijke kosten voor alle betrokkenen.
 
Buijs Groot Ammers  Buijs Groot Ammers
 
Buijs Groot Ammers  Buijs Groot Ammers

2011 © | Webbol