Overslagbedrijf Buijs Groot-Ammers

Overslag is nodig in veel van het transport van bulkgoederen. Het overslaan van goederen van het ene vervoersmiddel naar de ander. Met overslagbedrijf Buijs Groot-Ammers bent u verzekerd van een soepel verloop van overslag tussen verschillende voer- en vaartuigen. Wij zijn een echte specialist als het aankomt op de overslag van bulk- en stukgoederen vanuit zeeschepen, binnenvaartschepen en duwbakken.

De overslagtechniek van Buijs Groot-Ammers

Voor het overslaan van bulkgoederen maakt Buijs Groot-Ammers gebruik van mobiele 50 ton loskranen of overslagschepen met een transportband. Met de mobiele loskranen is het voor ons mogelijk om door heel Nederland overslagwerkzaamheden uit te voeren. Voor het vervoeren van de mobiele kranen maken wij gebruik van eigen transport zodat wij u compleet kunnen ontzorgen. Zo zijn wij als overslagbedrijf in staat om op iedere gewenste locatie langs waterwegen de overslag werkzaamheden uit te voeren. Daarbij worden de goederen direct overgeslagen op vrachtwagens, trechters etc. Ook worden scheepsruimen bijgewerkt met een schranklader. Wij kunnen u dus het hele totaalplaatje leveren. Binnen de  verslagwerkzaamheden kunnen de volgende goederen overgeslagen worden:

– Zand, grind en grond
– Boomstammen
– Kunstmest, veevoerder
– IJzererts en zout
– Split, big bag’s, sortsteen en stenen
– Klei, houtsnippers en vervuilde grond
– Vuilbalen, slakken en glas

Voedermiddelen en alternatieve goederen overslaan met Buijs Groot-Ammers

Als overslagbedrijf willen wij zo veel mogelijk mensen kunnen helpen met het overslaan van goederen. Zo ook voor voedermiddelen. Zo zijn wij GMP-gecertificeerd waardoor wij voedermiddelen mogen lossen en monsters kunnen afnemen. Ook is het mogelijk om wegenbouwmaterialen over te slaan voor de aannemerij. Daarbij is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat tijdens de overslag van goederen er overleg tussen de schipper en de bevrachter plaats vindt om de overslag zo vlot mogelijk
af te handelen.

Volledige ontzorging met overslagbedrijf Buijs Groot-Ammers

Wij ontzorgen graag onze klanten. In onze gehele bedrijfsvoering is het denken vanuit de klant het uitgangspunt. Zo willen wij een betrouwbare dienstverlener zijn waarbij we voor onze opdrachtgevers het totaalpakket van planning, bevrachting, verladen en transport over weg en water uit handen nemen. Voor meer informatie over onze diensten of andere vragen kunt u contact met ons opnemen.