Baggerbedrijf Buijs Groot-Ammers B.V.

Kanalen, rivieren en havens worden door het bezinken van vuil, zand en slib steeds ondieper. Hierdoor ontstaat er een laag bagger op de bodem, welke voor de nodige gevolgen kan zorgen. Een haven is minder toegankelijk voor schepen. Wij zorgen ervoor dat u deze zorgen voorkomen worden. Als baggerbedrijf kunnen deze problemen voorkomen worden en zorgen we voor goed onderhouden wateren en havens. Hierbij bestaat onze expertise uit:
– Baggeren GPS
– Oever- en taludbescherming
– Overige waterwerken

Veelzijdig inzetbaar voor baggerwerk

We zijn veelzijdig inzetbaar als onderaannemer. Onze kraanschepen beschikken over moderne apparatuur waarmee we rivieren, havens en kanalen nauwkeurig kunnen baggeren. Dit is ook goed inzetbaar wanneer er op specifieke locaties gebaggerd moet worden. Hierdoor kunnen wij baggerwerk efficiënt voor u uitvoeren.

Onderaannemer voor baggeren

Bent u opzoek naar een onderaannemer voor de baggerwerkzaamheden bij uw bouwplaats havenwerk, kade of jachthaven? Bij Buijs Groot-Ammers bent u aan het juiste adres. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met onze kraanschepen en gaan efficiënt te werk. We voeren werkzaamheden uit vanaf zowel de waterzijde als vanaf een loskade. Neem contact met ons op!

Waarom is baggerwerk belangrijk?

Havens en kanalen worden over tijd steeds ondieper. Door regen, wind, dieren en planten komen er steeds meer afvalresten op de bodem van de waterwegen terecht. Dit hoopt zich steeds verder op tot op een punt dat dit ten koste gaat van bijvoorbeeld de waterafvoer. Wanneer dat gebeurt is er een kans dat er wateroverlast optreed. En in een land waar we onder de watergrens leven is dat iets wat we maar al te graag willen voorkomen. Een goed baggerbedrijf is dus van groot
belang in Nederland.